marți, aprilie 12, 2011

Top 10 Eurovision 2011


Belgia, asta este ce as vrea eu sa castige. In mod normal Estonia ar avea sanse mari, melodia are toate calitatile, insa cum votul la Eurovision vine in mare masura din afinitati ale tarilor vecine si prietene, nu prea cred sa reuseasca.

In orice caz, printre primele cred ca o sa gasim urmatoarele: UK, Ungaria, Belarus, Franta, Islanda, Suedia, Albania si Irlanda (nu in ordinea asta). Romania o sa fie mai degraba in primii 15, zic eu, desi poate cu ceva noroc prinde un loc in top ten :-)

4 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Vlad
  Multumesc frumos Vlad, sunt magulit :-) V-am adaugat in blogroll insa din pacate, dupa cum se vede din activitatea de pe blog, in ultima vreme sunt foarte ocupat si nu prea mai am timp. Oricum, mult succes si keep in touch! :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Sărbători fericite! Hristos a înviat!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc, asemenea, andryusha. Adevarat a inviat!

  RăspundețiȘtergere