luni, iunie 22, 2009

Detergent de vase... cu calciu


"Pur a trecut succesiv mai multe procese de extindere de gama, ultima varianta lansata fiind Pur Hands& Nails - primul detergent de vase care contine calciu (calcium panthotenat), ingredient care protejeaza pielea si previne exfolierea unghiilor. "
Ma simt cam prost... explicati-mi si mie va rog cum protejeaza chestia asta pielea si previne exfolierea unghiilor? Eu stiu ca in majoritatea cazurilor, atunci cand se ia oral, este nevoie de un medicament suplimentar pentru fixarea calciului. Este oare mai eficient sa-ti balacesti usor mainile in chiuveta si te incarci cu calciu? Las' deoparte faptul ca n-am vazut scris nicaieri pe produs ca e mai bine sa nu folosesti manusi de cauciuc cand speli vasele, ca s-ar putea sa nu-si faca detergentul efectul... dar poate ca scria cu litere mici. Astept iluminarea!

4 comentarii:

  1. Unele tipuri de detergenti de vase(nu toate) imi fac miinile praf, usuca pielea, in fine, miinile au un aspect inestetic, imbatrinite. Ca acest detergent este 'primul' de pe piata care contine calciu, este o idee, exploatata in acest mod.Daca imi amintesc bine, au mai fost campanii de promovare pentru detergenti..care lasa miinile fine, delicate, etc, De aceasta data se exploateaza o sensibilitate, feminina, foarte intilnita. Cit de inspirata este aceasta idee, vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok Ioana, inteleg contextul si vad normala exploatarea lui, problema este alta: e posibil sa produca efectul scontat sau e numai bullshit de marketing? Eu tind sa cred a doua ipoteza, precum extractul de perle si moleculele de argint ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,,daca este numai'bullshit de mk' vor fi sanctionati, pentru ca nu au voie sa faca sa ceva. Incalca legea. Cu cele creme din perle, nu stiu sa va spun, dar unele metale au fost folosite din timpuri stravechi, de la egipteni, in cosmetica. Erau foarte cochete egiptencele, si nu numai ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. se minte mult si cu intentie, ce nu fac "marile" corporatii ca sa ne bage pe git jafurile lor. Poate, totusi , e pentru unghiile de la picioare , asa faci niste imbaieri cu solutie de apa calduta , seara inainte de culcare , mai greu va fi sa speli si vasele.
    Inainte PUR se numea "inamicul grasimii" si luam si eu in cafea , 2 lingurite pe zi sa-mi scada trigliceridele si coleterolul, Asta e trebuie sa citesti mesajul din umbra , sa fii creativ cind folosesti niste produse facute de boi pentru alti boi. Succes

    RăspundețiȘtergere