joi, iunie 11, 2009

Pastravaria Albota

Va recomand un loc unde sa va relaxati cateva zile, Pastravaria Albota. Este cam la 5 ore de Bucuresti si pentru a ajunge acolo va recomand Valea Oltului pentru cei care vor un drum bun si frumos iar Transfagarasanul pentru unul spectaculos si cu adrenalina ;-)

4 comentarii:

  1. Am auzit ca a fost frumos pe acolo. Daca nu vrei sa stai in casa ce posibilitati ai ?

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa te plimbi prin imprejurimi, poti pescui (desigur) ;-), poti sa calaresti, au ATV-uri, poti sa inoti... sau sa mergi la o manastire in apropiere, sa te rogi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca cel care scrie articolul este ori actionar la acest complex ori este orb !!!
    E foarte bine vopsit gardul l!!!!!!!!!
    In afara faptului ca mancarea este relativ buna ,exceptie facand pastrama de berbecut-uscata , fada si sarata de iti sar dintii,bulzul ciobanesc- care nu are nici o legatura cu branza ,papanasii -extrem de aspectosi dar nu sun dulci,o compozitie care n-a vazut in veci branza de vaci,sa nu mai vorbim de bufetul suedez de la micul dejun unde sunt produse exact de la supermarket pe care bazaie mustele si daca ai norocul sa te scoli mai tarziu platourile sunt goale si doar la rugaminti ti se mai aduce ceva ce considera la acel moment fata care a plecat la bucatatrie(micul dejun este inclus in cazare!!)
    Restul este MORT!!!!!!!!!!!!!
    Bazinele cu pestie exista ,dar cat te pot distra niste pesti!!??
    Nu exista nici un fel de cal pt calarie ,decat un ponei dragut care se plimba prin curte,daca ai dori sa faci calarie,esti trimis la ferma lor de la Poienita care este la ceva km departare pe niste coclauri incat ne-am lasat pagubasi;daca vrei bicicleta trebuie sa-l suni (evident de pe telefonul tau) pe un nene care va veni cand doreste el !!Deci Leopardul din spatele gardului are variate forme,sa nu va mai spun de cazare -in cabanute -unde este curat ,dar trebuie sa treci prin pat ca sa intri in camera-si la tarif se scade ceva,dar nu f mult!
    Totul este minunat !Daca doriti adrenalina din cauza enervarii ,mergeti la Albota!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    nu sunt nici orb, nici actionar. Eu m-am simtit bine acolo acum un an (nu cred ca s-au schimbat radical lucrurile in acest timp) dar nu sunt prea fitos de fel. Si in general nu-mi plac comentariile anonime, mai ales daca exprima nemultumiri.

    RăspundețiȘtergere