vineri, august 21, 2009

Bleen - analiza pe text

Asadar, pentru cei care nu-l au in blogroll pe Bleen sau n-au auzit de el - inca ;-) va recomand o analiza a inregistrarii surpriza (in pauza publicitara) a comisiei Udrea. Este o analiza la rece si la obiect. Cu toate ca nu pare, persoanele folosite pentru analiza nu au avut deloc de suferit de-a lungul ei. De asta data fara umor.

PS. din pacate n-am reusit sa vad la tv nici discutia Elenei Udrea cu Gabriela Firea si nici cea de la Realitatea, insa mai multa lume mi-a zis ca in urma acestor aparitii a avut loc o imbunatatire semnificativa a imaginii E. Udrea.

5 comentarii:

 1. fa un efort de imaginatie, si gindeste detasat, ca si cum ai fi din alta tara.
  daca si dupa aia ti se apre analiza rece si obiectiva...:)
  mie mi se pare la fel de manipulatorie, ca si actiunea celor care dau in basescu via udrea.
  deci, concluzie: bleen + v. stan = triunghiuri asemenea:)
  sau: bleen + basescu = love?:)

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Anonim
  imi pare rau, e ridicol, nu-l cunosc si nu l-am vazut niciodata pe Bleen, insa cred ca nu poti sa-l compari cu V. Stan... Primul are logica si interpreteaza lucrurile cu bun simt [ce dracu', e o inregistrare, ascult-o atent si gandeste detasat ;-)] in timp ce celalalt se lauda ce destept e el si da exemple din desene animate... fii serios!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonimul

  trebuie într-adevăr să facem eforturi de imaginație pentru a vedea realitatea pe care o dorești tu. Cam ăsta-i jocul pe care-l jucați cu toată lumea.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ anonimul
  haide mai, nu trebuie sa fii geniu sa evaluezi putin oamenii, si ma refer aici la inteligenta si nu la interese ;-)

  @filadel
  multumesc!

  RăspundețiȘtergere