luni, august 24, 2009

Idei ecologice

Aflu azi despre o campanie din Brazilia (via HotNews.ro) "Faceti pipi la dus", care urmareste sa-i convinga pe cetatenii brazilieni sa urineze in timp ce fac dus. Asta pentru ca astfel se evita consumul de apa la toaleta, economisindu-se aproape 4.500 de litri de apa potabila pe an.
Ce nu-mi dau seama e: trebuie sa faci dus de cate ori iti vine sa faci pipi sau te tii pana atunci cand poti face dus?
Si daca nu faci dus asa de des macar poti sa te speli pe maini mai des ;-)

2 comentarii:

  1. ..ciudati ecologistii astia.Uite ce economi sunt la apa potabila. O fi aceiasi cu ce ne curge noua pe tevi?!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vara fac si dusuri multe si pipi , de multe ori se suprapun ,asa ca sint ca si membru.
    Cea mai ecologista e organizatia aia din Franta ,care fura piticii din curtile oamenilor si ii duc in padure, ca acolo e locul lor , nu in fata vilei vreunui neispravit. Cum la noi mirlanii isi pun cite 10-20 de pitici ,am avea ceva de lucru, daca ne afiliem si asa poate slabesc si eu si devin mai zglobiu. In plus ,francezii,le fac si poze in padure , poze pe care le primesc pagubitii. Ideea a fost preluata in filmul "Amelie".
    Noi, ca romani ,am putea fi mai creativi, eu as fura si tot felu' de dive care apar la televizor si infecteaza micul ecran si le-as ascunde tot in padure, ca acolo e locul lor ;plus Lazarus,DanDiaconescu si alti agarici.
    Sint cam timpitzel , va multumesc pentru intelegere, am condus toata ziua si acu sint in virfu' muntelui la Bocsa , nu ma infectez in Bucuresti ca altii......si nici nu ma dau mare , ca sint in interes de serviciu....Pa

    RăspundețiȘtergere