joi, decembrie 23, 2010

joi, decembrie 16, 2010

Christmas 2.0

12 Days

marți, decembrie 14, 2010

Santa Claws

joi, decembrie 09, 2010

Christmas Lights

marți, decembrie 07, 2010

Julian Assange

joi, decembrie 02, 2010

Iarna

O melodie mult draga sufletului meu.

luni, noiembrie 29, 2010

Aranjament

joi, noiembrie 25, 2010

Pisica si cutiile

marți, noiembrie 23, 2010

Soparle la soare

luni, noiembrie 22, 2010

Nice try!

miercuri, noiembrie 17, 2010

marți, noiembrie 16, 2010

vineri, noiembrie 12, 2010

Pentru ca ne place Wikipedia


An appeal from Wikipedia founder Jimmy Wales

I got a lot of funny looks ten years ago when I started talking to people about Wikipedia.

Let’s just say some people were skeptical of the notion that volunteers from all across the world could come together to create a remarkable pool of human knowledge – all for the simple purpose of sharing.

No ads. No agenda. No strings attached.

A decade after its founding, nearly 400 million people use Wikipedia and its sister sites every month - almost a third of the Internet-connected world.

It is the 5th most popular website in the world but Wikipedia isn’t anything like a commercial website. It is a community creation, written by volunteers making one entry at a time. You are part of our community. And I’m writing today to ask you to protect and sustain Wikipedia.

Together, we can keep it free of charge and free of advertising. We can keep it open – you can use the information in Wikipedia any way you want. We can keep it growing – spreading knowledge everywhere, and inviting participation from everyone.

Each year at this time, we reach out to ask you and others all across the Wikimedia community to help sustain our joint enterprise with a modest donation of $20, $35, $50 or more.

If you value Wikipedia as a source of information – and a source of inspiration – I hope you’ll choose to act right now.

All the best,

Jimmy Wales

Founder, Wikipedia

P.S. Wikipedia is about the power of people like us to do extraordinary things. People like us write Wikipedia, one word at a time. People like us fund it, one donation at a time. It's proof of our collective potential to change the world.

De aici.

miercuri, noiembrie 10, 2010

Cele doua cuvinte

luni, noiembrie 08, 2010

Taiwan Tower - DSBA


Dorin Stefan a castigat concursul international Taiwan Tower.
DSBA va realiza un turn futuristic de peste 350m inaltime in Taichung, Taiwan.
Mai multe detalii si imagini despre turn la
Design Daily

Statler & Waldorf

vineri, noiembrie 05, 2010

joi, noiembrie 04, 2010

Bing Bang

duminică, octombrie 31, 2010

Sa oprim inchiderea caii ferate Oravita - Anina!

Ca urmare a postarii anterioare dau cuvantul Irinei.
Sa oprim inchiderea caii ferate Oravita - Anina!


Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a hotărât ca de la 1 noiembrie 2010 calea ferată Oraviţa-Anina, una dintre cele mai frumoase şi spectaculoase căi ferate montane de ecartament normal din Europa, să fie închisă ca neprofitabilă. Linia este clasată ca monument istoric - ansamblu de valoare nationala având codul în Lista Monumentelor Istorice 2004 CS-II-a-A-10949.02

Este vorba de o cale ferată construită de austrieci între 1847-1863 (cea mai veche de pe teritoriul României de azi, alături de linia Oraviţa – Iam) care, pe o distanţă de 33,4 km, are 14 tuneluri cu o lungime totală de 2084 m, 10 viaducte cu o lungime totală de 843 m, ziduri de sprijin ale versantilor pe o lungime de aproape 10 km si taieturi în munti pe o lungime de 21 km, precum şi 7 gări. Este o excepţională realizare tehnică şi una dintre cele mai abrupte căi ferate fără cremalieră din Europa, fiind deseori comparata, pe buna dreptate, atat datorita calitatilor sale tehnice cat si frumusetii peisajului, cu linia austriaca Semmering inscrisa in Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Publicul a apreciat valoarea acestei căi ferate la emisiunea-concurs RESTAURARE de la TVR1, in anul 2009, când, în clasamentul final s-a numărat printre câştigători, la concurenţă cu cetatea Sighişoarei, cetatea Făgăraşului sau alte monumente de marcă ale României.

Cu siguranţă linia nu este profitabilă în modul în care Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a înţeles să o exploateze sau a ştiut să(nu)-i facă reclamă. În mod paradoxal, Societatea Feroviara de Turism “S.F.T . – C.F.R .” SA, creată tocmai pentru exploatarea unor astfel de linii istorice cu potenţial turistic, nu a utilizat acest traseu, cel mai spectaculos şi valoros din ţară. Atunci când este vorba de valori ale patrimoniului cultural naţional, nu rentabilitatea ar trebui să fie însă principalul criteriu de evaluare.

Interesant este că turiştii străini – majoritatea din Austria şi Germania, ţări cu tradiţie în turismul feroviar – fără ca liniei să i se facă vreo reclamă în străinătate – vin vara în număr mult mai mare decât românii: renumele căii ferate Oraviţa-Anina zboară doar prin viu grai şi internet, prin pozele transmise de cei care au parcurs-o cu trenul. De asemenea specialişti din România şi străinătate sunt deosebit de interesaţi de această excepţională realizare tehnică de la jumătatea secolului al XIX-lea despre care au publicat numeroase articole şi studii.

O promovare organizată la nivel central (Ministerul Turismului, Regionala de CF Timişoara, Societatea de Turism Feroviar etc) va putea face mult mai mult. Parteneriatul direct cu asociaţiile de “Eisenbahnfans” sau cu retele de turism industrial din Europa va aduce cu siguranţă mai mulţi vizitatori. În cazul în care CFR nu mai poate administra eficient acest traseu, o parte dintre responsabilităţi pot fi preluate de cele două primării – Oraviţa şi Anina, care şi-au arătat deja disponibilitatea în acest sens prin demersuri oficiale. Specialişti străini cu experienţă în recuperarea unor astfel de trasee istorice pot fi cooptaţi în proiecte cu finanţare europeană.

Aşa cum ştim din experienţe anterioare de linii închise şi şi intrate în „conservare” (a se vedea linia cu cremalieră Bouţari – Subcetate, dispărută în întregime) oprirea circulaţiei trenurilor (decisă de conducerea CFR Călători începând cu data de 1 noiembrie 2010), va duce în mod sigur la degradarea ireversibilă şi extrem de rapidă a liniei. Se va fura totul, de la şine la cabluri de semnalizare, de la cărămizile cantoanelor din 1863 la arcurile vagoanelor. 33 de kilometri prin pădure şi pe abrupturi stâncoase sunt greu de păzit, iar zona întreagă, defavorizată, cu o rată a şomajului ridicată, supravieţuieşte în parte şi datorită recuperării de material...

O singură pereche de trenuri pe zi ar asigura supravieţuirea acestei importante căi ferate până la găsirea unei soluţii de exploatare turistică profitabilă ce ar oferi locuri de muncă şi ar contribui la dezvoltarea economică a zonei. S-ar putea asigura un viitor turistic unei întregi zone defavorizate: Oraviţa, Anina, Reşiţa şi restul localităţilor implicate în minerit şi metalurgie, unde şomajul este deosebit de ridicat dar frumuseţile naturii, rezervaţiile naturale, tradiţiile locale şi patrimoniul construit (nu în ultimul rând cel industrial) pot constitui tot atâtea atracţii turistice.

Dacă această abordare ar fi fost pusă în practică de CFR, linia Oraviţa – Anina ar fi fost acum, după 20 de ani de “capitalism”, una dintre atracţiile României în lume. Oraviţa – Anina ar fi putut deveni un brand…

Asociaţia pentru Arheologie Industrială din Romania – AIR face un apel către Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA şi către toate forurile de decizie în domeniu pentru păstrarea în funcţiune a căii ferate Oraviţa-Anina. În acelaşi timp AIR, organism afiliat Comitetului Internaţional pentru Conservarea patrimoniului Industrial (TICCIH), îşi oferă colaborarea pentru realizarea studiilor necesare precum şi pentru cooptarea de specialişti străini în vederea elaborarii unui plan de punere în valoare si promovare a acestei bijuterii tehnice. Suntem convinşi că sute de entuziaşti ai căilor ferate din România vor dori de asemenea sa contribuie la salvarea acestui monument tehnic de valoare europeana.




Ioana Irina Iamandescu
architect
Romanian Association for Industrial Archaeology / AIR
ICOMOS Romania Secretary, TICCIH National Correspondent
Ion Mincu University of Architecture and Urbanism
Academiei 18-20, Bucharest 011247, sector 2, O.P. 15
Department of History, Theory of Architecture & Heritage Conservation
tel. +40 21 3077178 fax. +40 21 3077186
mobile phone +40 745 041 402

http://arheologie-industriala.blogspot.com/
please send any message also to arheologieindustriala@gmail.com



PETITIE ON LINE
In sensul celor de mai sus ne asociem petitiei initiate de domnul Alexandru Sos.

sâmbătă, octombrie 30, 2010

vineri, octombrie 29, 2010

De weekend...

marți, octombrie 26, 2010

Viteza lui Dino?

"Singerosul rapitor pe nume Velociraptor ataca mamiferele mici sau dinozaurii cu unul din membrele posterioare lungi; intre timp statea pe celalalt membru posterior, mentinindu-si echilibrul cu coada. Fiecare membru era prevazut cu gheare lungi, cu aspect de secera, pe care le infigea in prada. Multi dinozauri alergau deosebit de rapid, in ciuda dimensiunilor mari. Dinozaurii cu picioare lungi asemanatori cu strutii, puteau atinge viteza de 50 km/h. Rudele lor cu o constitutie mai robusta, printre care Apatosaurus-ul de 35 tone, alergau cu viteza unui elefant, in timp ce pentru Brachiosaurus, care avea peste 100 tone, era greu sa se deplaseze cu o viteza de 4 km/h. Pentru sauropode era esential, ca membrele lor sa corespunda cu cerintele deplasarii. Un mers asemanator cu cel al omului, cu pasi elastici, miscare orientata dinspre calciie catre virful degetelor, le-ar fi consumat prea multa energie. Un dinozaur de talie mare nu s-ar fi putut deplasa in acest fel. Sauropodele aveau un mers greoi si incet." Mai multe aici.

Citesc baietilor mei o gramada de carti despre dinozauri. Am gasit informatii din astea "sigure" in mai multe carti. Imi poate explica si mie cineva cum de stiu specialistii, pornind de la gasirea unui dinte, cu ce viteza alerga un Dino acum 200 milioane de ani, ce culoare de ochi avea, cu ce viteza lovea cu coada si asa mai departe?

miercuri, octombrie 20, 2010

Reflexologie

Am gasit o harta de reflexoterapie destul de clara, sper sa fie si buna :-)

Reflexology hand map. si Reflexology foot map

Am pus si un widget in coloana dreapta, pentru acces rapid. De ce? Pentru ca eu cred in acupunctura si reflexologia este destul de apropiata de aceasta. Oricum, nu strica...

Succes!

luni, octombrie 18, 2010

miercuri, octombrie 13, 2010

Really?

marți, octombrie 12, 2010

Herbie Hancock la Bucuresti

"Herbie Hancock, o adevarata legenda a jazz-ul modern, va urca pe scena Salii Palatului alaturi de cativa dintre cei mai apreciati muzicieni ai scenei internationale - James Genus, Lionel Loueke, Kristina Train, Trevor Lawrence Jr. si Greg Phillinganes, pentru un show de exceptie ce va avea loc pe data de 29 octombrie. Spectacolul face parte din seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din Bucuresti."

mai multe aici. si aici. Bilete aici.

luni, octombrie 11, 2010

Cine este vinovat pentru dubla noastra masura?

Primul lucru cand deschid Business Magazin este sa citesc articolul lui Umberto Eco de la sfarsitul revistei. Invariabil.

"Suntem cu adevarat (noi) animale foarte ciudate, capabile de mari iubiri si cinisme inspaimantatoare, gata sa protejam un pestisor rosu si sa fierbem de vie o langusta, sa strivim fara remuscari un miriapod, dar sa judecam ca barbara uciderea unui fluture. Asa se face ca ne servim de doua greutati si doua masuri pentru doua condamnari la moarte, cu alte cuvinte ne scandalizam pentru una si ne prefacem ca nu stim de cealalta.

Uneori, exista tentatia de a-i da dreptate lui Cioran si de a crede ca Geneza, scapata din maini de Dumnezeu, a fost la cheremul unui Demiurg neindemanatic si carpaci, probabil putin cam cherchelit, care s-a apucat de treaba cu ideile destul de neclare."

Tot textul aici.

joi, octombrie 07, 2010

Pisica si ariciu'

Crystal Clear!


Nu rezist, nu stiu daca este ceva ce este foarte cunoscut sau nu insa cred ca merita sa fie stocata aici. Pentru posteritate, sa arate ce destepti suntem noi, astia de acum. Primita pe mail, astazi. Dovada a ce inseamna sa ai incredere in capacitatile intelectuale ale romanilor.
Jos palaria, Porsche!
via Nicu. Multumesc! :-)

miercuri, octombrie 06, 2010

luni, octombrie 04, 2010

Loteria vizelor 2011

M-am gandit ca, data fiind situatia in care ne aflam, subiectul poate va starneste interesul :-)
Am in mod sigur un prieten interesat si care cred ca o sa reinnoade traditia anuala de a-si depune candidatura la un loc in State, traditie neglijata in ultimii ani. Cine stie?

"Înscrierile din acest an se fac electronic (fără taxă), aici între amiaza zilei de 5 octombrie 2010 (GMT-4) şi amiaza zilei de 3 noiembrie 2010 (GMT-4). E important să păstrati numărul de confirmare primit după înscriere. Nu se poate obtine altul si în lipsa lui nu puteti verifica (la rubrica Entry Status Check de pe site-ul de mai sus), după 1 mai 2011, dacă ati primit viza sau ba. Nu mai există înstiintări prin postă sau prin email.

Instructiuni detaliate, aici"

miercuri, septembrie 29, 2010

marți, septembrie 28, 2010

Argumentatie tehnica

Trebuie sa recunosc ca imi place tehnica insa de multe ori, din ce in ce mai des, ma apuca pofta de a lupta si desfiinta multe din "cuceririle" tehnologice de astazi pentru ca, norocul meu, am apucat si alte vremuri mai simple, mai linistite. De fapt ceea ce nu-mi place aproape deloc, mi-am dat seama intr-un tarziu, este viteza. Imi plac lucrurile facute pe indelete, gandite si nu intuite arzand sinapse aiurea. Si poate si pentru ca erau lucruri facute in copilarie, care m-au format si au lasat urme... bune zic eu acum. :-)

Pentru cei care inteleg spaniola, am gasit o argumentare foarte buna pentru a citi carti, old style, nu electronice. Si este facuta cu foarte mult umor. Pentru cei care nu stiu, imi pare rau. :-)


luni, septembrie 27, 2010

vineri, septembrie 24, 2010

Intel... vine de la inteligent?

Cel mai tare comentariu la spotul acesta este "my computer...  made by retards....." :-(

miercuri, septembrie 22, 2010

vineri, septembrie 17, 2010

miercuri, septembrie 15, 2010

Povesti din oras

luni, septembrie 13, 2010

Altfel despre SOV

Va recomand o analiza foarte buna si care naste ceva intrebari... despre SOV si imperiul sau.

„Atunci când puterea cuiva este prea vizibilă, deseori e vorba de o marionetă”, mai spune protagonistul povestirii lui Culianu. Să fie valabil şi în ceea ce-l priveşte pe S.O. Vântu? Nu putem decât să speculăm şi, apoi, să conchidem pe cont propriu. Ne-ar ajuta, de pildă, dacă am şti soluţiile a două „dileme”: 1) Dacă Vântu nu prea mai are bani (ţinând cont că şi-a închis sau vândut publicaţiile, iar salariile celor rămaşi în trust întârzie cu lunile), cum de a lansat un post tv la Chişinău? Dacă acolo nu sunt banii lui, pe cine acoperă/susţine? Iar dacă, totuşi, are bani, de ce-şi lasă trustul – mândria lui - să se năruie? 2) Dacă, aşa cum a „dezvăluit” partenerul său de discuţii zilnice Bogdan Chirieac, se distra pe seama celor care-l filau, ba chiar ştia când i se rotesc urmăritorii, cum de vorbea „în clar”, la telefon, despre viramentul sumelor necesare lui Nicolae Popa?

miercuri, septembrie 08, 2010

La multi ani!

marți, septembrie 07, 2010

luni, septembrie 06, 2010

Nu ratati acest concert!

Pe 29 octombrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti - HERBIE HANCOCK


"Unul dintre cei mai influenti artisti ai momentului, Herbie Hancock este totodata unul dintre cei mai premiati muzicieni din istorie, palmaresul sau renunind pe langa cele 12 premii Grammy si un premiu Oscar pentru coloana sonora a filmului "Round Midnight", precum si alte peste 25 de distinctii printre care Ordinul Artelor si Literelor in grad de Ofiter, oferit la Paris, in 1985, si premiul pentru "Artistul Anului", oferit de fundatia Harvard in anul 2008." Mai multe detalii aici.

joi, septembrie 02, 2010

La doar 14 ani

miercuri, septembrie 01, 2010

Alain Robert

marți, august 31, 2010

joi, august 26, 2010

miercuri, august 25, 2010

Arhitectura moderna in Melbourne




via Formfollowsyouhome

Cum ar fi fost daca...


facebook ar fi existat dintotdeauna. Genial. No comments.



marți, august 24, 2010

Barci

Smarter Cities

luni, august 23, 2010

Strawberry Swing

miercuri, august 18, 2010

Drame si responsabilitati

Am urmarit subiectul tragediei de la maternitatea Giulesti in primul rand pentru ca sunt parinte si simt ca o drama ca aceea prin care trece un parinte care si-a pierdut copilul sau este pe cale sa si-l piarda, este devastatoare. Asadar sunt de acord cu toti cei care critica sistemul de sanatate din Romania si li se pare anormal ca sunt lipsuri elementare incepand cu medicamente si aparatura si terminand cu responsabilizarea personalului.

Am trait o perioada in America si pana atunci nu mi-am inchipuit ca se pot face atatea simulari si exercitii de situatii speciale cat se fac acolo. Poate ca sunt putine sanse sa ti se intample tie insa macar esti pregatit. Panica nu mai este atat de puternica ca atunci cand stii ce sa faci. Mai mult ca sigur ca daca cei din Twin Towers (9-11) nu ar fi repetat de zeci sau sute de ori evacuarea cladirilor, oamenii s-ar fi calcat in picioare si victimele ar fi fost mult mai multe. Si bineinteles, mai este aspectul atitudinii fata de repetitia regulata a acestor scenarii, la noi lumea face totul la misto – acolo toti iau in serios exercitiile care se repeta saptamanal sau lunar si nu este unul sa protesteze.

Mai este un lucru care m-a deranjat zilele astea. Spitalele private romanesti, care fac atata caz de specialisti si dotari de ultima ora, n-au suflat o vorba. N-am auzit unul sa zica: Eu pot sa iau un copil si voi incerca sa-l salvez. Gratis, pentru ca este o situatie speciala si pot si vreau sa ajut. Mi se rupe de campanile lor de CSR si advertorialele lor in presa daca nu fac ceva profund uman atunci cand este nevoie. Asta ar fi fost pentru ei cu adevarat responsabilitate sociala si ar fi actionat mult mai puternic decat orice reclama pe care si-ar putea-o face. Asa, sunt doua posibilitati: ori nu pot ori ii intereseaza numai marja de profit. Nici una nici cealalta nu dau bine.

Si sa nu uit, tot respectul domnului doctor Raed Arafat si SMURD-ului.

Foto: Life.com

marți, august 17, 2010

Renderplaza

joi, august 12, 2010

Moschea din Roma


via ArchNow! on Facebook

duminică, august 08, 2010

Rabih Abou-Khalil

sâmbătă, august 07, 2010

Tereza Salgueiro

vineri, august 06, 2010

Cadbury

joi, august 05, 2010

Indubitabil

Un profesor filolog se plimba pe la munte.

La un moment dat vede un cioban cu oile la pascut.

Cum era el pierdut pe ganduri, il intreaba pe cioban:

- Ancestralule pastor, in posesia dumitale se afla aceste minunate patrupede paracopitate?

- Indubitabil! - zise pastorul

miercuri, august 04, 2010

miercuri, iulie 28, 2010

Brain rules



Cam lunga prezentarea insa interesanta, iar aici gasiti cele 12 reguli ale creierului si multe alte chestii...

marți, iulie 27, 2010

Charles Rennie Mackintosh


Pentru o biografie completa a lui Charles Rennie Mackintoshintrati aici.

luni, iulie 26, 2010

Amazing basketball shots


Incepem saptamana cu putin sport. Basketball. Voi aruncati mai bine ca baietii astia?
Eu zic ca sunt mai degraba "physics geeks". :-)









joi, iulie 22, 2010

marți, iulie 20, 2010

Modalităţi de a devia un asteroid ucigaş

Vopsirea

Vopsirea unui asteroid poate părea ridicolă, dar se foloseşte de un principiu foarte simplu. Dacă am acoperi asteroidul cu o vopsea de culoare albă atunci ar reflecta mai multe radiaţii solare, fiind împins, încet, dar sigur, de pe traiectoria sa.

Mai multe aici.

Sunt foarte curios, unii chiar sunt platiti ca sa vina cu asemenea solutii?

luni, iulie 19, 2010

Spooky

miercuri, iulie 14, 2010

Souvenirs

marți, iulie 13, 2010

Top arhitectura moderna

Vanity Fair a facut un sondaj pentru a afla parerea a 52 experti referitor la cele mai importante obiecte de arhitectura moderna. Gasiti aici detalii si top 21 constructii. Si altele, desigur...

Si votul meu merge la... Guggenheim Museum, Bilbao, Spain - Frank Gehry

via GuyKawasaki

luni, iulie 12, 2010

Balcic

Balcic, pe la pranz...

vineri, iunie 25, 2010

joi, iunie 24, 2010

Cresterea productivitatii

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord.

* Ionescu : -Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei.

* Vasilescu: -Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei.

* Popescu: -Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria.

* Gheorghe: -Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Vasilescu si Popescu.

miercuri, iunie 23, 2010

marți, iunie 15, 2010

vineri, iunie 11, 2010

Wrigley's ciunga

Stiu, o sa spuneti ca nu-s normal, dar m-am reapucat de... mestecat ciunga.
Azi am gasit intr-un magazin Juicy FruitSpearmint Doublemint
Editie limitata. Aceiasi prezentare si acelasi gust de acum 20 de ani, lame nu tablete - ne-am inteles? :-)
Mi-am luat o portie barosana, sa am o perioada, nu stiu cat de limitata e editia asa ca e bine sa fiu prevazator.
Cum ma lasasem de molfait? Aaaa, cand a aparut Orbit si Winterfresh si nu mai gaseai altceva... nu-mi spunea nimic.
Astept si editia super extra limitata Big Red ;-)

joi, iunie 10, 2010

luni, iunie 07, 2010

Bananas

miercuri, iunie 02, 2010

Adevarul surprinzator despre ceea ce ne motiveaza


Thanks to Educopark

Cand este momentul optim pentru downshifting?

Mi se pare o tema extrem de interesanta. Ce este de fapt downshifting-ul? Nu poate fi oare o solutie si pentru o situatie de criza economica mondiala in aceiasi masura in care poate fi o solutie individuala pentru o criza personala? Sau poate ar trebui sa-l evitam tocmai pentru a depasi criza? Cumpatarea si moderatia in viata de zi cu zi nu este cumva o rezolvare la problemele create artificial de societatea in care traim, dorind mereu mai mult, mai repede, mai nou? Ce proportie din nivelul patru al piramidei lui Maslow este influentat de schimbarile societatii actuale si cum putem evita aceste interferente?
O multitudine de intrebari si destul de putine raspunsuri.

miercuri, mai 26, 2010

Puzzle anti Alzheimer

Click aici!

Alzheimer's disease

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, mai multe informatii aici!


NIKE WRITE THE FUTURE

miercuri, mai 19, 2010

Leapsa foto: Alex Mazilu

Tokyo by night

Am aflat de leapsa de la Turambar, si cum m-am regasit intre acei "toti cei care considerati fotografia, un mod de a evada dintr-un cotidian imbacsit…" am zis: hop si eu. Asadar, desi nu pot alege pe cea mai buna - din motive subiective, bineinteles :-) o pun aici pe cea care a avut cele mai multe vizualizari intr-o selectie pusa pe Flickr.
Feel free to browse around!