luni, octombrie 26, 2009

Cretinii justitiari

"Există două tipuri de oameni pe lume: cei care ridică ştergătoare şi cei care ajung după ce ştergătoarele au fost deja ridicate.

Unii pot trăi cu această frustrare chiar foarte mult şi nu dau semne că s-ar resimţi. Ăştia sunt şi cei mai periculoşi, cei care poartă virusul în stare latentă. Sigur că mai sunt şi cei care desumflă cauciucuri, dar între ei şi cei cu ştergătoarele e o diferenţă ca de la kalashnikov la praştie."

Pentru a citi mai mult mergeti la Razvan Exarhu "Ce fac ciobanii când se plictisesc?"

2 comentarii:

  1. da , se mai numesc si "eroi necunoscuti" sau "boi cu pretentii" , este vorba de un "simt civic" mai aparte la care nu oricine are acces. Ei considera ca daca ti-au zgiriat masina indeplinesc o sfinta datorie de bun cetatean ,deci ,tu nu l-ai deranjat , de fapt , ci el se simte foarte "responsabil" fata de societate. Pozitiv este faptul ca dupa ce a fost zgiriata 1 data sau de 2 ori nu mai o zgirie nimeni , semn ca datoria de "cetatean" a fost indeplinita.
    Vreau sa fiu sincer si sa va declar ca trasu' in teapa sau pe fus ramin singurele metode care pot relansa democratia, in tarisoara noastra ,asa ca trebe' sa renuntam la surogate(cod penal, justitie , bla,bla,bla) si sa intelegem ca unii concetateni (multi rau frate!)"nu stie" decit de frica !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este. Nu pot sa-ti spun ce m-am enervat cand am gasit ditamai santu' pe toata partea dreapta a masinii. Asta in conditiile in care era parcata corect, fara sa deranjeze pe nimeni... Cine stie ce a vrut sa-mi comunice dobitocul!

    RăspundețiȘtergere