luni, octombrie 26, 2009

Far from Telescopes


Te astept vineri 30 octombrie, ora 21,30 in The Silver Church, la lansarea celui de-al cincilea album KUMM, Far from Telescopes.

Be there! And if you miss it, you won't be there:)

Dana&Kumm


Let’s party far from telescopes

“This is the ending of a new beginning …It is a meaning behind the meaning …And I love you so….So far from the telescopes…”


KUMM lanseaza la Bucuresti, vineri, 30 octombrie, cel de-al cincilea album de studio al trupei – Far from Telescopes. Albumul conţine douasprezece piese de studio, dar si cateva inregistrari brute.

O sa descoperiţi pe album si inregistrari care redau intr-un fel atmosfera unei cantari intre prieteni – la un chef sau la un foc. Ele se afla acolo, pe de o parte pentru ca suntem convinsi ca un cantec bun exista si fara prea mult “make up” si tehnologie, iar pe de alta parte acest experiment ne va apropia mai mult de cei care ne asculta. Pe album avem si trei invitaţi– va lasam sa-i descoperiţi”, a declarat Eugen Nuţescu (Oigan), chitaristul trupei.

Far from Telescopes este un album mai in forţa, unde chiar si cantecele mai triste fac cu ochiul din cand in cand. Am incercat sa reducem la minim orchestraţia, pe inregistrare canta o trupa de indie. Si atat”, a continuat Oigan.

In ultimii ani, fanii KUMM au auzit in concerte foarte multe piese noi supuse “testarii” publicului, o parte dintre acestea regasindu-se pe noul material.

Pe acest album sunt cantece pe care le-ai putea canta direct pe platoul de filmare al unui film SF. Sunt melodii in care este vorba de rachete, navete spaţiale, luna si stele. In multe dintre piese exista un EL si o EA, in diferite ipostaze unul faţa de celalat. Dar nu este vorba de un fir epic, ci mai degraba de inlanţuiri de stari. Le putem zice cantece de dragoste, daca vrem neaparat”, a spus Catalin Mocan, vocalul KUMM.

Albumul Far from Telescopes este produs sub licenţa proprie. Inregistrarile au fost facute in studioul Viţa de Vie, avandu-l ca inginer de sunet pe Gabi (Pipai) Andries si au fost masterizate in studioul Mastervargas, New York.

Concertele de lansare vor avea loc astfel:

- 30 octombrie a.c, Bucuresti, in clubul Silver Church, la ora 21.30. Accesul publicului se va putea face incepand de la ora 20.00.

Concertul de lansare va fi continuat de un after-party, mixing the telescopes, cu Khidja (Rusu si Flore).

Pentru acest concert biletele se pot cumpara online la www.blt.ro, www.bilete.ro sau in seara evenimentului si vor costa 25 si 35 de lei. Biletul de 35 de lei include CD-ul original Far from Telescopes.

- 05 noiembrie a.c., Timisoara, in clubul Setup, incepand cu ora 21.00 .

- 06 noiembrie a.c, Cluj, in clubul Irish & Music Pub, incepand cu ora 21.00.

Despre KUMM

KUMM este o trupa romaneasca care a implinit anul acesta 12 ani de activitate.

De la infiinţare, KUMM a susţinut concerte in: Romania, Germania, Elveţia, Turcia, Cehia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Bulgaria.

Discografie: "Moonsweat March" (2000), "Confuzz" (2002), "Angels & Clowns" (2005), "Different Parties" (2006), “Lo-Fi Poetry” (2007), “Far from Telescopes” (2009).

www.myspace.com/kummband

www.kumm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu